Meni Zapri

Toplini vsa vrata naj Božič odpre,

naj srečno obdobje se zate prične!

A leto prihodnje naj zdravja ti da,

obilja, ljubezni pa v čaši brez dna.

V torek, 18. decembra 2018, ob 18.00 uri, se bomo člani in poslovni partnerji ter prijatelji Slovensko – lihtenštajnskega združenja srečali, na tradicionalnem predbožičnem srečanju in druženju, ki bo v Zelenem salonu hotela Union, Miklošičeva cesta 1 v Ljubljani.

 

KO SE ELEGANCA SREČA S TRADICIJO

Mogočen je hotel Union, zgrajen v secesijskem slogu vam ponuja ekskluzivno lokacijo v centru mesta, s katere se odpira čudovit pogled na Prešernov trg s Tromostovjem in Ljubljanski grad. Grand hotel Union je lahko dostopen z Letališča Jožeta Pučnika, glavne železniške in avtobusne postaje in avtoceste. Če se boste v mesto pripeljali z avtomobilom, ste lahko brez skrbi, saj se lahko zapeljete naravnost v varovano garažo s 120 parkirnimi mesti.

Zeleni salon hotela Union bo prizorišče letošnjega tradicionalnega predbožičnega druženja članov in prijateljev Slovensko – Lihtenštajnskega združenja.

Ljubljana ponuja številne znamenitosti, vredne ogleda. Odlična lokacija Grand hotela Union vam omogoča, da si najpomembnejše med njimi ogledate kar peš in začutite utrip mesta.

Na skupnem druženju bomo v veselem vzdušju pogledali na prehojeno pot in se ozrli v praznični Božični čas ter v prihajajoče leto 2019, ki bo našo skupno pot in medsebojno povezanost še okrepilo in oplemenitilo.

Prijetno praznično druženje bo seveda doseglo svoj namen, ko se v prihajajočem veselem decembru, ki je čas milosti, srečamo in skupaj poveselimo,  zato vas prijazno vabimo, da svojo udeležbo čim prej potrdite na naš e- naslov: info@slo-fl.eu

Izvedeni dogodek si lahko ogledate: TUKAJ

Naj bodo vaši in naši skupni Božični ter novoletni prazniki, ki že trkajo na vrata, veseli in blagoslovljeni!